Purenitové boxy lze bez problémů spojovat

27.9.2023 Ondřej Barták

picture

Purenitové boxy jsou vysoce kvalitní izolanty určené pro použití s exteriérovými žaluziemi. Jejich instalace je obvykle jednoduchá, což je činí ideálním řešením pro montáž pod omítku. Jedním z hlavních výhod těchto purenitových boxů je jejich variabilita.

Spojujte purenitové boxy, meze fantazii se nekladou

Díky možnosti spojování purenitových desek je délka boxu omezena pouze logistickými a manipulačními omezeními. Nejběžnější maximální délka, která se v praxi uplatňuje, je 3,5 metru. V případě potřeby delšího boxu je možné dodat boxy rozdělené na jednotlivé sekce. Tato metoda nám umožňuje vytvářet téměř neomezeně dlouhé a různě členěné sestavy. Například nejsme omezeni v délce, pokud potřebujeme vyrobit sestavu boxů pro fasádní okenní systém o délce až 20 metrů.

Jsme také schopni vytvořit boxy pro různé rohové, úhlové a mnohoúhelníkové sestavy, ať už se jedná o vnější či vnitřní rohy, včetně Z sestav atd.

Pro spojování těchto rozdělených boxů se používají napojovací sady, které obsahují spojky a úhelníky. Sami můžete určit, jak budou boxy rozděleny a sestaveny. Pokud se rozhodnete pro tuto variantu, je důležité při objednávce přiložit jednoduchý nákres exteriéru. Pokud jde o rohovou sestavu, uveďte vnější rozměr sestavy a doplňte objednávkový formulář jednoduchým nákresem.

picture